torsdag 26. mai 2011

MÅLET MED STUDIETUREN VÅR

Målet med turen er å øke kompetansen hos personalet om selve Reggio Emilia-filosofien.Vi har forberedt oss godt, vi vet hva vi ønsker å se etter, spørre om, dokumentere og diskutere.Alt dette skal bunne ut i en rapport som skal legges frem etter hjemkomst. Alle interesserte er hjertelig velkomne til Fetsund barnehage tirsdag 14.juni kl. 19:00. Da ønsker vi å dele våre erfaringer og opplevelser med dere.

Vi skal besøke 2 barnehager i Reggio Emilia,- den ene heter Marco Gerra, den andre Don Luigi Guglielmi. Begge barnehagene har barn i alderen 3-5 år. Hvis du vil lese mere om barnehagene i Reggio Emilia, så trykk på linken under.

Vi skal også på omvisning og foredrag på Internationale Malaguzzi Centre  http://zerosei.comune.re.it/inter/aperto/index.htm  
Senteret er oppkalt etter filosofiens grunnlegger, Loris Malaguzzi. Malaguzzi var opprinnelig pdeagog og barnepsykolog. Han utviklet denne filosofien som etterhvert skulle bli kjent over hele verden. Loris Malaguzzi var barnehageleder i Reggio Emilia fra slutten av 60-tallet til 90-tallet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi blir veldig glade om dere legger igjen en liten hilsen til oss. :)